Betingelser

Handelsbetingelser og generelle betingelser:
Netsøg.dk ejes af Netsøg ApS - Øster Alle 30 - 8260 Viby J - CVR: 29812861

Handelsbetingelserne er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Netsøg har registreret og modtaget betaling.

Forholdet mellem virksomheden og Netsøg:
Netsøg formidler udelukkende salg af netværksaftaler. Den ansvarlige arrangør anses derfor som sælger i henhold til gældende lovgivning. I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af netværksaftaler ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Netværkskøbet:
For at foretage køb på Netsøg.dk skal du gøre følgende:
1. Indtast oplysninger om din virksomhed
2. Godkend salgs- og leveringsbetingelserne
3. Kontrollér om alle oplysninger er korrekte
4. Vælg betalingsmåde 
5. Godkend købet
Din kvittering kan du nu se på skærmen, og i løbet af få minutter vil du modtage din kvittering via email.
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler.

Levering:
Netsøg sender kontrakten til dig via e-mail hurtigst muligt. Hvis du ikke har modtaget en e-mail med kvittering inden for 24 timer efter gennemført køb, kan du gøre
følgende:
•    Undersøg, om du har skrevet korrekt mailadresse, og om købet er gennemført. Hvis problemet ikke er fundet, kan du logge på "Din profil" via dit login på Netsøg.dk og forsøge at gensende mailen.
•    Du kan også undersøge, om du har et spamfilter, der stopper modtagelsen af e-mailen. Hvis du fortsat ikke har modtaget mailen, skal du ringe til Netsøgs kundeservice på tlf.: 70 70 20 45 eller sende en mail til info@netsøg.dk 

Betaling:
Du kan betale for dine billetter med Dankort & Visakort. Al kommunikation mellem dig og Netsøg.dk foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Netsøg.dk gemmer ikke kortoplysningerne. 
OBS! Modtager du ikke din kvitteringsmail inden for 24 timer efter købet, skal du kontakte Netsøgs Kundeservice på tlf.: 70 70 20 45.
Alle priser er inklusiv moms og skatter.

Betalingsgebyr:
Ved betaling med betalings- eller kreditkort pålægges der gebyr pr betaling. 

Refundering:
Købte netværksaftaler refunderes kun i tilfælde af aflysning.
Netsøg har ingen hæftelse over for kunden vedrørende aflysning. Kunden accepterer således, at kunden er afskåret fra at rette sådanne krav mod Netsøg. 
I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Aflysning:
Købte netværksaftaler refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Reklamation:
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til Netsøg. Er der imidlertid noget, som du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, kan du kontakte Netsøgs kundeservice på info@netsøg.dk eller telefon 70 70 20 45.

Forbehold:
Netsøg forbeholder sig ret til at annullere udstedte netværksaftaler mod tilbagebetaling af aftalens pris samt evt. gebyrer.
Netsøg tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer.
Netsøg forbeholder sig ret til at ændre på pladstildelingen.
Netsøg er alene ansvarlig for køberens eventuelle direkte tab, såfremt ansvar foreligger efter dansk rets almindelige regler. Netsøgs ansvar er i sådanne tilfælde begrænset til det betalte gebyr.

Ændring af betingelser:
Netsøg ApS har til enhver tid ret til at ændre nuværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på netsøg.dk. Lovvalg og køb via netsøg.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at ethvert tvist mellem dig og Netsøg ApS, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.